Als LFT onderscheiden we ons ten opzichte van andere lak-bedrijven op het gebied van kwaliteit. Kwaliteit betekent voor ons: waarmaken dat we voldoen aan de verwachtingen van u én uw klant.

Dat doen we door met u mee te denken over de beste oplossing en vervolgens zowel de levertijd als de afgesproken kwaliteit waar te maken. Regelmatig vragen we aan onze klanten hoe zij onze kwaliteit, levertijd en communicatie ervaren met als doel onszelf continu te verbeteren. Van onze klanten horen we dat we een goede en betrouwbare partner zijn. Dit is in 2020 ook bevestigd met het behalen van de ISO 9001 certificering voor het verzorgen van oppervlaktebehandeling, assembleren en bedrukken.

Natuurlijk controleren we ook intern de kwaliteit die we leveren.

Wanneer de producten voorzien zijn van een laklaag worden deze per opdracht steekproefsgewijs gecontroleerd met een laagdiktemeter en een glansgraadmeter. Alle onderdelen die met een hoogglans lak afgelakt worden, worden 100% gecontroleerd.
Regelmatig worden tijdens het aanbrengen van een laklaag proefplaatjes meebehandeld, die in een laboratorium getest worden. Er wordt o.a. getest op corrosiebestendigheid, hechting of slijtvastheid. De testresultaten worden vastgelegd in een rapport, waarvan u een exemplaar kunt ontvangen.