Ben jij secuur, positief ingesteld en administratief een kanjer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Administratief medewerker (24 uur per week)

 

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat we administratief onze zaakjes op orde hebben. Denk hierbij aan het inboeken van orders, het maken van pakbonnen en het administratief verwerken van de inkopen. Ook heb je telefonisch contact met klanten en leveranciers en help je bij het op orde houden van wet- en regelgeving. Kortom, een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je taken uit te breiden. Onze voorkeur gaat uit naar maandag, woensdag en vrijdag als werkdagen.

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een echte duizendpoot met een scherp analytisch inzicht. Je hebt er plezier in om anderen administratief te ondersteunen. Je bent nauwkeurig en gedisciplineerd en hebt kennis van office toepassingen.

Interesse? Bel 0499-393346 of stuur een mail naar Astrid (a.vankessel@lft.nl).

 

Vacature medewerker productie M/V (20 – 38 uur per week, dagdienst)

 

Ben jij secuur, durf je verantwoording te nemen en werk je graag met je handen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als productiemedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de juiste voor- of nabehandeling van de te lakken producten.

We zoeken een parttime medewerker die zich richt op controle en inpakken, en een fulltime medewerker die producten zorgvuldig voorbereidt. We werken in een klein team, wat betekent dat je werk heel afwisselend is: afplakken, ontvetten, schuren, en bedrukken behoort tot je taken. Evenals het ophangen en inpakken van producten. Omdat we werken met hoogwaardige materialen zoeken we een collega die secuur en zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt. We vinden werksfeer belangrijk en zijn dan ook op zoek naar teamplayer met een positieve instelling. Bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

We werken in dagdienst; vroeg beginnen en dus weer op tijd klaar.

Inzet en motivatie is voor ons belangrijker dan opleiding en ervaring.

 

Interesse?

Wil je meer weten? Bel 0499-393346 en vraag naar Astrid, Of stuur een mail naar; a.vankessel@lft.nl .